Om Dunolin Agenturen

Dunolin Agenturen är ett familjeföretag som arbetar med erbjuda sängkläder som duntäcken, kuddar, bäddmadrasser och linne av hög kvalité som ger en hög sov komfort till ett lågt pris. Vi vill sälja sängkläder som ger stort värde för kunden.  Då vi har låga omkostnader är målet att alltid erbjuda priser så att alla kan unna sig ”Lyxen” att njuta av annars dyra sängkläder och sova extra gott. Jämför oss gärna med andra butiker, varuhus eller kedjorna.
Vi är agent för tyska Horst Schäfer GmbH, med tillverkning utanför München, som tillverkar Dun- och Fjäder produkter av högsta kvalité sedan över 60 år tillbaka. Schäfer producerar allt själva och deras styrka är att ha kontroll över hela produktions kedjan, allt för garantera den bästa kvalitén. Läs gärna mera om Horst Schäfer GmbH på deras hemsida www.zudecken.de

Som komplement till naturliga dun/fjäderprodukter erbjuder vi även ulltäcken av finaste merinoull av europeisk tillverkning.

Våra påslakan i linne kommer ifrån Baltikum och Portugal och är tillverkade efter beprövade och gamla traditioner. Linne är ett naturmaterial som håller sig fräscht länge och som alltid ger den genuina känslan.

Önskar du bli återförsäljare/har butik och vill  utöka ditt  sortiment med kvalitetsprodukter tveka inte att kontakta oss. Hos oss kan ni välja det sortiment som passar er. Horst Schäfer tillverkar även bäddmadrasser, soff-/prydnadskuddar, plymåer och säljer lös dun/fjäder-vara i många olika kvalitéer.

Du är alltid välkommen att höra av dig till  oss så skall vi försöka göra något för dig.

Dunolin Agenturen

Kontor: Smörslottsgatan 52
416 78  GÖTEBORG
info@dunolin.com

Telefon +46 (0)31-19 99 17, 0708-19 99 27

Foto http://emilianylen.com

Vi samarbetar med https://inleed.se/ som vi varmt rekommenderar.